Diner

VOORGERECHTEN

VISPLATEAU

GEROOKTE ZALM | TONIJNSALADE | GAMBAKROKETJE | BOSUI

15.50

DUO VAN ARTISJOK

GEGRILDE ARTISJOKHARTEN | ARTISJOKCREME | KROKANTJE VAN GROENTE

12.75

GEITENKAAS UIT DE OVEN

HOLLANDSE APPEL | HONING | WALNOTEN

12.75

CARPACCIO

ITALIAANSE KAAS | BALSAMICO | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA

12.75

SOEP VAN GEROOSTERDE PAPRIKA EN TOMAAT

GESERVEERD MET BROOD

8.75

SOEP VAN HET MOMENT

GESERVEERD MET BROOD

8.75

BIJGERECHTEN

VERSE FRIET

MAYONAISE

5.75

SALADE

GEMENGD

5.75

EXTRA SAUS

MAYONAISE, KETCHUP OF TRUFFELMAYONAISE

0.50

HOOFDGERECHTEN

OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARS

ZEEKRAAL | ANTIBOISE

24.50

NOEDELS MET BUIKSPEK

RODE KOOL | VENKEL | TOGARASHI

23.50

SUCADE STEAK

CHIMICHURRI | GROENE ASPERGE | RODE BIET

25.50

BURGER SCARLATTI

RUNDERBURGER | BRIOCHEBOL | BACON | CHEDDAR | TRUFFELMAYONAISE | TOMATENSALSA | FRITES

19.75

PARELCOUSCOUS CAPONATA

ZOETE AARDAPPEL | OLIJVEN | KAASKOEKJE

19.75

SALADE GEGRILDE GROENTEN

MESCLUN | COUSCOUS | WALNOTEN | KRUIDENDRESSING | GESERVEERD MET BROOD

19.50

ASPERGES SCARLATTI

SEIZOENSSPECIAL | BEENHAM | HOLLANDAISESAUS | KRIELTJES | BUIKSPEK OF GEROOKTE ZALM (+4.5)

24.50

DESSERT

BOURBON PANNA COTTA

HUISGEMAAKT | PASSIEVRUCHT

9.50

CHEESECAKE

HUISGEMAAKT | KANEELIJS

9.50